.

#20424 Begär omprövning av citatet + 264 - Favoriter 25 Visa Kommentarer 0 Mer info
<Cyrgon> Någon som känner en drömtydare? Känns som om jag kan behöva det.
<hager> haha
<hager> vad har du drömt?
<Cyrgon> Jadu...det var så här va.
<Cyrgon> Jag drömde att farsan var en orchövding men också delvis transformer, och morsan var hans drottning. Hon var också delvis varulv.
<Cyrgon> Hon mördade farsan och gömde honom på vinden, och sedan också min äldre bror. Som jag inte har och som av någon anledning var tysk.
<Cyrgon> Detta hände på en skidort, där jag gick runt med ett glas whiskey i handen hela tiden, och sedan kom domedagen i form av en snöstorm.
<Cyrgon> Då blev jag och mina vänner tvungna att sno en bil och åka iväg ut i skogen, där vi blev beskjutna av en annan grupp tonåringar som hade röda ögon.
<Cyrgon> Detta dödade en tjej i vår bil, och vi lyckades köra fel och ut på en udde med en affär som sålde Nintendo 64 begagnat.
<Cyrgon> Då spelade vi Zelda i en kvart ungefär.
<Cyrgon> Sedan kom gruppen med rödögda ungdomar och stal våran bil och försökte äta upp den döda tjejen som vi lämnat på en liten ö i en närbelägen sjö.
<Cyrgon> Därefter började en kille i vår grupp och en kille i deras grupp slåss via diverse kampsporter med varandra eftersom det visade sig att båda var urgamla egyptiska mumier i nya unga fräscha kroppar.
<Cyrgon> Vår man vann och sedan vaknade jag.
<Cyrgon> Och detta är andra gången på cirka ett år som drömmer detta.
<hager>  hahahahaha