.

#21858 Begär omprövning av citatet + 195 - Favoriter 31 Visa Kommentarer 2 Mer info
< Froody> Jag har bevisat att telemarketingföretag är ONDA
< monotux> ska du inte komma med något nytt? :(
< Froody> Jag skall posta mina bevis någonstans
< Froody> Asså... De ringde upp mig och ville att jag skulle börja jobba hos dem, efter att jag skrev en ansökan
<@Hezzel> Froody: VA!?
< Froody> Hej, mitt namn är Fredrik och jag skulle vilja anmäla mitt intresse för att få jobba hos er som telefonförsäljare. Nu undrar ni säkert varför ni skulle välja just mig. Låt mig försöka övertyga er om min förträfflighet.
< Froody> Jag var för ett par år sedan en alldeles vanlig naiv pojke i mitten utav tonåren. Precis som alla andra sådana så var jag på jakt efter kärleken, men då mitt utseende är allt annat än fördelaktigt så gick jakten inget vidare. Men så en dag så träffade jag en flicka som jag vart tokförälskad i och tro det eller ej så verkade hon gilla mig tillbaks.
< Froody> Efter det så följde några månader utav nervpirrande dejtande. Jag var lycklig, jag kunde äntligen förstå vad alla dessa låtar om kärlek egentligen handlade om. Tyvärr så hade flickan problem med droger och fick en vacker dag en hjärnblödning och dog. Min värld kollapsade och jag vart ett apatiskt vrak.
< Froody> Men detta ligger nu bakom mig, och jag är nu sugen på hämnd emot världen som jag tycker har gjort mig en oförrätt. Det är därför som jag passar perfekt för att ringa hem till folk och störa dem i deras aktiviteter och sedan tvinga dem till dåligt samvete för att de inte hjälper de sjuka här i samhället, och i slutändan tvinga av dem deras surt intjänade pengar.
< Froody> Jag har tidigare jobbat på Cancer- och allergifonden med exakt denna uppgift och det gick mycket bra, men jag vart tvungen att sluta när jag skulle avsluta mina gymnasiestudier. Nu känner jag för att jobba för ett nytt företag, och hoppas verkligen att ni hör av er.
<@Hezzel> hahahahhahahahaah
<@Hezzel> bästa brevet någonsin!
< Froody> OCH DE VILL HA MIG SOM ANSTÄLLD!!