.

#24576 Begär omprövning av citatet + 204 - Favoriter 8 Visa Kommentarer 0 Mer info
<ceflower> att sitta mycket vid datorn är inte bra för hälsan. det vet alla föräldrar. när jag var liten (öhm, mindre?) lyckades jag alltid komma undan genom att göra kreativa saker så som att programmera. sådant är bra. då kan man få jobb och grejer. resultat; jag kunde sitta vid datorn lite mer.
<ceflower> att sedan min mor inte såg skillnad på mirk och någon texteditor gjorde inte saken sämre, summa sumarum - jag irkade och morsan trodde jag var flitig och utvecklade min kunskaper.
<ceflower> såhär höll jag på i ungefär tre-fyra år. sedan kom world of warcraft. inte ens den mest tekniskt inkompetenta människan kan tro att man pysslar med programmering när man spelar wow. en lite prekär situation uppstod, nu satt jag lika mkt som jag alltid gjort, fast nu spelade jag istället. så hur löste jag detta?
<ceflower> Moder: "Du spelar då bara hela tiden! Du borde engagera dig i något vettigt istället, studier exempelvis!" (eller liknande gnäll)
<celfower> Jag: "Well... det här spelet har jag skapat under alla år jag suttit och programmerat. Nu återstår bara att se till att allt fungerar som det ska."
<ceflower> Hon gick på det. Dock berättade jag sanningen senare, men det hör ej hit.