.

#38379 Begär omprövning av citatet + 34 - Favoriter 22 Visa Kommentarer 2 Mer info
<@^ImPulse^> Somliga tycker att den "lilla" björnen är jättesöt. Ni vet vem jag talar om? Mhm, Nalle Puh, den jättesöta och oskyldiga björnen. Men jag har fakta som säger emot er.
<@^ImPulse^> Till att börja med så tar vi då Nalle Puh, han är beroende av honung och går runt naken från midjan och neråt. Ska vi uppmuntra våra kids att bli nudister så Sveriges pedofiler får det trevligt?
<@^ImPulse^> Sen har vi ju lilla Nasse, man behöver inte säga mer, kolla bara hans namn. Det saknas bara en röd armbindel, jävla nazist!
<@^ImPulse^> Ior, den stackarn är ju manodepressiv. Vilken förebild för dagens småbarn.
<@^ImPulse^> Kanin får vi heller inte glömma, han har det inte lätt. Han har förföljelsemani, och är så kraftigt psykiskt stressad att han skriker på varenda människa (läs mjukisdjur)
<@^ImPulse^> Oh, Tiger, han måste gå på LSD eftersom fanskapet studsar som han gör.
<@^ImPulse^> Uggla har storhetsvansinne, tror han vet och kan allt men i själva verket går allt åt skogen och riskerar andras liv. Trevligt.
<@^ImPulse^> Sen har vi ju Kristoffer Robin, som antingen är konstant hög, eller psykiskt skadad, eftersom han tror sig se mjukisdjur som pratar med honom och bor i en skog som heter Sjumilaskogen som, tydligen, ligger i hans trädgård.
<@^ImPulse^> Sist men inte minst, alla som tror på något som kallas Heffaklumpar och jagularer, gaawd, patetiskt. :(