.

#42934 Begär omprövning av citatet + 40 - Favoriter 12 Visa Kommentarer 2 Mer info
< Confused> Nihplod, Jag tycker om din snopp =
< Confused> =)
< Raevnos> nej nu blev ni alldeles för sockersöta för min smak.
< Nihplod> Confused: åh jag älskar dig min sockerpumpa =)
< Nihplod> ^_^
< Confused> Nihplod, Jag älskar dig med mitt geléhallon med topping =)
* Raevnos spyr i hörnet och hotar med att slänga in en kukbild som straff
< Nihplod> Confused: du är så mysig min lilla marmeladdoppade chokladpartiff!
< Confused> Nihplod, Du är den bästa min söta underbara muffinsätande smutshög
< Nihplod> Confused: du är vacker som en nysmält tennisplan i alaska där grävlingarna har toffeeparty
< Confused> Nihplod, Du är kall som en sommardag i december med dina vita tänder och ditt kissfärgade hår.
< Nihplod> Confused: åh dina ord skär i mig som en glödgad osthyvel, jag vet inte vad jag skall ta mig till när du bajsar på mig och sprider din kärlek till mig
< Raevnos> och en sommardag i december låter som en paradox
* TB_NoRatZ garvar åt Nihplod och Confused.. =)
< Confused> Nihplod, Men förtår du inte att jag måste visa min kärlek på alla sätt jag kan, och att bajsa dig i munnen är så underbart och jag vet att du älskar det.
< Nihplod> Confused: ja jag förstår detta min vackra kackerlacka, jag kunde ju inte beskriva din skönhet på annat sätt en att likna dig som ett utskitet plommon. Och det var då du visade mig din kärlek för mig, dock vill jag visa dig hur vi båda tre smeker varandra under varandra när vi är överst och säger att vi älskar den andre.
< extintor> Nihplod: jag blir gråtfärdig
< Confused> Nihplod, Åh vad jag älskar att smeka dig när du bajsar och få titta på och känna den citrondoften blandat med jordnötssnör stiga i rummet, sitta på dig och känna att hela din skog åtrår mig och din penis resa sig för att vilja in i min framstjärt.
< Nihplod> Confused: min vackra lilla beniga gelatinburk, dina ord är så vackra och jag gråter utav lycka när jag ser det du skriver till mig. Mina bilringar rör sig utav glädje när dom vet att det är där du brukar bo om nätterna och jag saknar redan att kittla dig på magmunnen med mitt finger när jag fistar dig genom ditt komplexa men ytterst vackra tarmsystem. Älska mig alltid för den jag är. Din stjärt är min!
< extintor> warpdrive ?
< Confused> Nihplod, Du stora härskare, jag älskar allt du gör med mig min lilla kaffeburk med jordgubbar, min stärt och allt därtill tillhör dig, du är som en nattmacka med småsten och russin på. Man kan inte leva utan det. Jag vill se dig klädd i en ballrinaklänning med piskan i din hand som du brukar vid speciella tillfällen för du vet att det rinner kladdig gegga ur alla mina hål som du så varsamt smetar ut över mig för att sedan gnida mig mot dig tills vi båda ser ut som leksaksbilar på kaknästornet.
< Nihplod> Confused: Åh min härliga lilla kondomätande slyna, ditt tarmvred har stulit min kärlek och tagit den till sig som den förstoppning du har och gjort mig till din. Mina pungkulor älskar när du tar dom och släpar dom efter en lastbil som kör sakta in i din vagina. Denna stora grotta utav döda småkryp och gamla hallonbåtar. Jag smeker sakta dina äggstockar och drömmer om ditt näshår
< HaNieL> Öhhh
< HaNieL> Var det här en dåligt tillfälle för er eller?
< Nihplod> HaNieL: jag bara skriver min kärlek till Confused, dom klagade på att vi var för snuttiga. Och nu spelar hon diablo
< HaNieL> haha
< HaNieL> Nihplod: ^^
< anjaaa> :3
< extintor> helt normala ...