.

#24396 Begär omprövning av citatet + 191 - Favoriter 14 Visa Kommentarer 0 Mer info
<@Fire> jag har en beundrare!
<Ralle> Fire: du har dina shorts å din handduk hos mig.
<Ralle> åfan? känner ja henne?
<@Fire> hehe hoppas ja inte :P hon är typ 65 mogna år..
<Ralle> vafan säger du?
<Mohikan> haha va??
<@Fire> hehe klarar ni en okq8-historia till idag?
<Mohikan> aa föfan!
<Ralle> mm ja får väl höra det imorron annars.. shoot
<@Fire> hehe allrajt, när man jobbar kväll/natt är de jäävligt segt ibland.. kommer typ en kund i timmen vissa kvällar. iallfall, för typ 3-4 dar sen sträckte en tant in huvet genom dörrarna o frågar om hon bör låsa sin cykel som står precis utanför, o ja säger att de behöver hon inte, vi ser ju den här ifrån.
<@Fire> sen står hon o pratar om att hon blivit av med 5 cyklar o är inne på sin sjunde(!) ja frågade inte hur hon räknade.
<@Fire> sen säger hon att det är för att hon bor på nydala (ett getto i växjö :P)... sen klagar hon på att det är så dyrt o fram o tillbaka o kommer tillslut fram till att hon inte ska gå ut efter 10 på kvällarna, för de finns så många otäcka pojkar.
<@Fire> sen handlar hon ett litet vitt paket prince, en aftonbladet och 100 kronor till telia refill. sen frågar hon om ja kan hjälpa henne o fylla på, o det gjorde ja. när de sen gått in pengar börjar hon klappa i händerna o kallar mig "snälla söta dej" o tycker att det finns för få snälla rara o söta pojkar som jag.
<@Fire> sen stack hon.. efter en timme ringer hon till macken, o frågar om vi kan framkalla kamerafilmer, o då säger ja nej. sen frågar hon när ja jobbar nästa gång, o samtidigt om ja kan byta film i hennes kamera.. ja säger att det kan ja, o att ja jobbar på måndag.
<@Fire> när ja kom till jobbet idag säger Hanna att det har ringt en tant o frågat efter mitt hemnummer. som tur va kan inte hon mitt nummer. så tantjävlen lämnade SITT nummer o hälsade att ja skulle ringa upp det. när ja kom till jobbet fattade ja ju inte att det va hon, utan ja ringde upp.
<Ralle> detta börjar låta ganska sjukt.
<@Fire> mm ja vet
<@Fire> jaja ja ringde iallafall, o då säger hon att ja bara måste komma o hälsa på, o ta med mig min söta bror. saken är att ja inte HAR någon bror. ja säger "kanske" o sen att ja måste gå..
<@Fire> efter det ringde hon en gång per timme o frågade olika saker.. typ om vi har bitsocker, om vi har kattmat, om vi säljer kamerafilm, om vi kan växla en 500ing till 100lappar, om vi kan hjälpa henne byta slang till hennes cykeldäck, om vi har gasol o va ja har för adress.
<Ralle> haha borde du knulla henne medvetslös å sen råna henne på allt hon har?
<@Fire> nja, ganska ofräsch, o hon har inte alla indianer i kanoten riktigt..
<@Fire> fan nu ringer telefonen! brb

[...]

<@Fire> de va hanna, kärringen hade ringt igen o frågat om nummer o adress till mig. hon hade frågat chefen o han hade tatt fram papper med skiten. sen säger hon, "oj då.. det va väl okej att hon fick det? hon ville verkligen ha det"
<Ralle> ååh, hanna är ju så jävla snygg, du kan inte bli sur på henne för det!
<@Fire> satans helvetes jävlar, nu kommer det snart brev dränkta i kärringparfym med kärleksförklaringar, o förslag om att rymma tillsammans på ålandsfärjan.