.

#34939 Begär omprövning av citatet + 136 - Favoriter 29 Visa Kommentarer 0 Mer info
<Loistheshit> Brev 1.3 – Svar 4.2
<Loistheshit> Bästa supportavdelning,
Förra året uppgraderade jag från Pojkvän 5.0 till Man 1.0 och märkte en prestandaförsämring i blommor- och smyckeprogrammen (som fungerade alldeles utmärkt under Pojkvän 5.0).
Dessutom så avinstallerade Man 1.0 massor av värdefulla program, som Romans 9.9, men installerade istället oönskade program som Tipslördag 5.0 och Sportnytt 3.0. Konversation 8.0 fungerar inte längre och Städning 2.6 kraschar helt enkelt systemet.
Jag har försökt köra Tjata 5.3 för att fixa problemen, men det hjälper inte. Vad ska jag göra?

Hälsningar
Desperat

<Loistheshit>Bästa Desperat,
För det första, kom ihåg att Pojkvän 5.0 är ett underhållningsprogram, medan Man 1.0 är ett operativsystem.
Försök att köra kommandot C:\JAG TRODDE DU ÄLSKADE MIG och installera Tårar 6.2. Man 1.0 kommer då automatiskt att köra programmen: Skuldkänslor 3.0 och Blommor 7.0.
Men kom ihåg att flitigt användande kan orsaka att Man 1.0 återställer sig till Tystnad 2.5, Happy Hour 7.0 och Öl 6.1. Varav det senare är ett mycket dåligt program som skapar Snarka_högt.wav-filer.
Vad du än gör, installera INTE Svärmor 1.0 eller ett annat Pojkvänsprogram. Dessa program stöds inte och kommer att krascha Man 1.0.
För att summera, så är Man 1.0 ett bra program, men det har begränsat minne och tar lite tid på sig för att lära sig nya funktioner. Du kan dock överväga att kanske köpa lite extrautrustning för att öka prestandan. Personligen rekommenderar jag Varm mat 3.0 och Sexiga underkläder 6.9.

Lycka till!
Supporten

<Loistheshit> Dassboken ftw <3