.

#37227 Begär omprövning av citatet + 597 - Favoriter 66 Visa Kommentarer 8 Mer info
<FireFly> Jag har precis valt att avsluta min brottskarriär.
<x^teffo> wut?
<FireFly> Jo. Igår hände något som fick mig att ändra livsstil helt.
<x^teffo> Det här kommer bli bra.
<FireFly> Jag hade precis läst en gammal Kalle strip från -89. I den får Farbror Joakim snilleblixten att fästa ett snöre i en enkrona så han kan få massa tuggummin gratis ur en tuggummi mojj...
<FireFly> Det såg så enkelt ut. Han stoppade ner enkronan i mojjen, ut kom tuggummin och sedan fiskade han helt sonika upp kronan igen...
<FireFly> Kan ju inte misslyckas tänkte jag!
<x^teffo> o_O
<FireFly> Så jag ringer xT0r och berättar min plan. Efter lite löst snack kom vi på en annan variant på den. xT0r kommer över och vi tar en petflaska och knyter fast en *rejäl* fiskelina runt halsen på den...
<FireFly> Jag skämtar inte när jag säger att fiskelinan klarar att lyfta ett packe övergödna elefanter utan problem.
<FireFly> Andra ändan av linan knyter vi fast ordentligt i pekfingret på mig.
<FireFly> Och strax därefter glider vi ner till ICA-affären här på hörnan..
<FireFly> Samtidigt går jag och nynnar på låten "Money, money, money" och drömmer mig bort om vad jag ska göra för alla pengar..
<FireFly> Väl nere vid ICA väntar vi tills det är tomt i entrén där pantmaskinerna står.
<FireFly> Snabbt som faen stoppar jag ner PET-flaskan i maskinen. Jodå, den åker in i maskinen.
<FireFly> ... men snart upptäcker jag att en fiskelina på 15 cm inte är tillräckligt långt så jag följer med handen en bit så att flaskan ska registreras.
<FireFly> ...jävla farbror Joakim....
<FireFly> I alla fall. Flaskan åker igenom men, HURRA, den går inte att dra tillbaka. Där står jag med handen INNE i maskinen och kommer inte åt att lossa fiskelinan. Tro mig när jag säger att jag drar så hårt att jag tror att fingret ska gå av. Men hjälper det? Neeeej då. Jag sitter lika fast som Kikki Danielsson i kvicksand.
<FireFly> Maskinen börjar pipa som faen och jodå.... Det dröjer inte länge innan det kommer någon som jobbar på ICA. Då ser jag i ögonvrån hur xT0r pinnar iväg.
<FireFly> ....
<FireFly> För att göra en lång historia kort.. Åtta anställda, fyra äckliga småungar och en syförening beståendes av en bunte blekfeta kärringar i 80-årsåldern står runt mig och skrattar när polisen kommer för att klippa loss mig från fiskelinan.
<FireFly> Fingret var lila/grönt.
<x^teffo> Men fick du dina fyra spänn för flaskan?