.
« < 1 > »
/!\
smejks : 2009-04-09 12:45:39
Clock-pure!
Så ägd!
/!\
Proximity : 2009-08-07 09:37:28
Watch-clean menar du, eller vänta nu, hur var det nu med min mor? Hon var lite missnöjd hörde jag.
/!\
smejks : 2010-07-28 10:43:46
Vad fan exakt i helvete har din mor (hon med satsen på gomseglet va?) att göra med huruvida watch-pure eller clock-pure är en korrekt med flit inkorrekt direktöversättning av ett svenskt uttryck till engelska?

För övrigt syftar uttrycket "klockrent" inte på ett armbandsur (vilket är det enda ur som kallas "watch". Big Ben till exempel är fanimig inte ett watch) utan det syftar på den klara tonen som t.ex. en kyrkklocka avger. Därmed är "Clock-pure" mer korrekt än "Watch-clean".

Hur känns det att bli klassad i både svenska, engelska och allmänbildning av en jävla blatte?

Ditt heilande horhål. Flytta till Belgien eller Tyskland med dig. Du är ju förfan inte svensk nog att FÅ kalla dig ens Sverigedemokrat, patriot eller nationalist.

Den enda lägre stående rasen är den missbildade avkomma som du ska föreställa. Tror ingen brytt sig om att döpa den ännu, ditt värdelösa slöseri av kolatomer.
/!\
DymeKing : 2010-11-09 12:23:27
Heter inte den sortens klocka som är avsedd att skapa ljud "bell"?

Vad är det som implicerar att en "blatte", som du kallar det, skulle vara mindre allmänbildad eller sämre på engelska än en "icke-blatte"? Sämre på svenska kan jag förstå, det är naturligt om man är ny i landet. Förresten, du kanske refererar till saker Proximity skrivit någon annanstans.

Also, ned med patriotismen. Allvarligt. Globalt samarbete behövs mer än någonsin - det finns inte plats för "nationell stolthet" eller konservatism. Här håller jag med dig, Smejks.

« < 1 > »