.

#61060 Begär omprövning av citatet + 43 - Favoriter 17 Visa Kommentarer 5 Mer info
<Asuka> Var förresten på en tillställning för en tid sen där mina föräldrar samlat en del bekanta till familjen. Fick höra en rätt lustig historia.
<Asuka> Ett av paren som var där, 65 år gamla typ, hade varit i USA för första gången nyligen. De hade bott på något flott hotell på Manhattan men var ändå nervösa på grund av den höga kriminaliteten som de hört om i USA.
<Asuka> Till slut hade de dock intalat sig att Manhattan var säkert nog och åkte dit. Morgonen efter första natten skulle de ta hissen ner till hotellbuffén. Halvvägs ner stannar hissen på ett annat våningsplan och in kommer en kolsvart man med solglasögon och huvan på sin tröja uppdragen. Han ser rätt sur och stressad ut.
<Asuka> Paret i fråga blev livrädda och det blev inte bättre när han lite vresigt skrek "DOWN!" för att få dem att trycka på knappen så hissen satte av nedåt. Dom feltolkade honom helt och kastade sig på golvet med händerna över huvudet, sa åt honom att ta det han ville och gå.
<Asuka> Mannen började sedan gapskratta så han kiknade och hissen åkte ner, han gick ut i lobbyn och fortsatte skratta hela vägen till dörren medan paret skakat ställde sig upp och försökte begripa vad som just hänt.
<Asuka> Resten av veckan i USA gled förbi utan någon större incident och så var det dags att åka hem. När dom skulle betala sin hotellräkning så fick dom reda på att den redan var betald samt att ett förseglat kuvert hade lämnats åt dem.
<Asuka> Dom öppnade och läste: "Thanks a lot, you've made my day! --Eddie Murphy".